top of page
Técnico en reparación de aire acondicionado
Trabajo eléctrico

Reparacions

Diagnosi i resolució d'avaries en equips de climatització, refrigeració i fred industrial.

Servei de reparacions

Benvinguts al nostre servei de reparació d'aire condicionat!

Si el vostre aire condicionat està avariad, no patiu més. Som aquí per ajudar-vos a tornar a gaudir de l'aire fresc i net a casa vostra. Amb anys d'experiència en la reparació d'aparells de climatització, el nostre equip de professionals està a la vostra disposició per a solucionar qualsevol problema que tingueu amb el vostre aire condicionat.

Realitzem reparacions de tot tipus d'aparells de climatització, des de sistemes de paret fins a sistemes centrals per a la llar o per a negocis. Sigui quin sigui el model o la marca del vostre aparell, tenim els coneixements i les habilitats necessàries per a reparar-lo eficaçment.

No importa quin sigui el problema que tingueu amb el vostre aire condicionat, estem preparats per a resoldre'l. Des de reparacions senzilles com el canvi de filtres o recarrega de gas, fins a reparacions més complexes com la substitució de compressors o motors, podem fer-ho tot.

Disposem de totes les eines i d'una xarxa de distribuïdors on t'oferirem sempre la millor solució, ràpida resposta i diagnòstic del incident, amb una gran varietat de recanvis i un pressupost fet a mida en cas de que fos necessari, per garantir el més aviat possible la solució del seu problema.

També oferim serveis de manteniment per a garantir que el vostre aire condicionat funcioni de manera òptima durant tot l'any. El manteniment preventiu ajuda a evitar problemes futurs i a estalviar-vos diners a llarg termini.

A més a més, si comptes amb un contracte de manteniment signat amb nosaltres, oferirem una resposta molt més ràpida de reparació, ja que per a nosaltres els nostres clientes son el primer.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per a programar una visita i solucionar el problema amb el vostre aire condicionat. Estem a la vostra disposició per a oferir-vos un servei ràpid, eficaç i professional.

 

Gràcies per confiar en nosaltres!

 

 

Reserva la teva cita

Ens pots contactar per aquest mateix xat. Resposta abans de 24h.

bottom of page